Targroch - zdravělevně
Kód: 1632
Kód: 1473
Kód: 798
Ledvinovník západní L. je 12 metrů vysoký tropický strom z čeledi ledvinovníkovité, poskytující jedlé nažky, známé pod tržním názvem ořechy kešu. Tyto nažky se...
Kód: 12941
Z naší mandlové mouky je radost péct. Hodí se na pečené i nepečené dezerty. Má přírodní lehce sladkou chuť. Objednat si můžete rovnou celé kilo nebo vyzkoušet menší půl...
Kód: 2545
Ledvinovník západní L. je 12 metrů vysoký tropický strom z čeledi ledvinovníkovité, poskytující jedlé nažky, známé pod tržním názvem ořechy kešu. Tyto nažky se...
Kód: 789
Erythritol (eryl) je přírodní nízkokalorický cukr (asi 24 kcal / 100g) s jemnou, sladkou chutí. Je klasifikován jako alkoholový cukr, tzv. náhražky cukru, které jsou odvozeny z...
Kód: 753
Akce
Ostropestřec Mariánský - Přírodní Podpora Zdraví Jater a Celkové Vitality
Kód: 33674
Řečík pistáciový, také zvaný pistácie pravá, je malý strom z čeledi ledvinovníkovité, jehož původní oblast rozšíření je ve střední Asii a na Blízkém východě. Pěstuje se pro...
Kód: 2888
Slunečnicové semínko přináší řadu prospěšných účinků na lidské zdraví.
Kód: 2587
Jasmínová rýže je dlouhozrnná rýže s přírodní vůní a chuti. Pěstuje se v oblastech severovýchodního Thajska.
Kód: 2563
Rýže basmati, se nejlépe hodí k pokrmům z kuřecího masa, ryb a mořských plodů.
Kód: 2500
Kukuřičná zrna, hovorově nazývaná popcorn. Při přípravě popcornu nepoužívejte příliš mnoho tuku ani soli, pak to bude zdravé a cenná pochutina
Kód: 2494
Kokosová mouka je vyráběna z kokosové buničiny vznikající při výrobě kokosového mléka. Výsledná dužina je odmaštěna a zbavena tekutin a pak sušena. Tato mouka zachovává...
Kód: 864
Xylitol (z řeckého ξύλον - xyl [o], "dřevo" + přípona - itol, která se používá k označení cukrových alkoholů) je organická sloučenina se vzorcem (CHOH)3(CH2OH)2, též se však...
Kód: 855
Datle je druh ovoce, který roste na datlovníku pravém (Phoenix dactylifera). Jedná se o tmavě hnědé oválné plody dlouhé 3 až 7 cm a široké 2 až 3 cm, které jsou...
Kód: 837
Semeno lnu se doporučuje používat při zácpě, zánětu žaludku a střev, při vředech žaludku a dvanácterníku.
Kód: 831
Sezam indický je široce zdomácněn v tropických oblastech po celém světě a je pěstován pro svá jedlá semena, která rostou v tobolkách. Květy rostliny jsou žluté, modré nebo fialové.
Kód: 828
Rozinky, často též hrozinky, jsou sušené plody vinné révy. Mohou se jíst syrové, především se však používají při pečení (do těsta – např. bábovka, mazanec, vánočka, či se...
Kód: 825
Ostropestřec Mariánský - Přírodní Podpora Zdraví Jater a Celkové Vitality
Kód: 804
Arašídy jsou velmi bohaté na živiny. Obsahují 25% bílkovin, vysoké množství tuků, cukrů. Dále se v nich vyskytuje vitamín B1 (thiamin), B3 (niacin), B5, B6 a B9, antioxidanty a...
Kód: 801
Líska obecná je keř z čeledi břízovitých (kdysi samostatná čeleď lískovitých). Vyskytuje se v Evropě, v přilehlých oblastech Asie a v severní Africe. Je blízce příbuzná s habrem...
Kód: 783
Šalvěj hispánská (Salvia hispanica) je bylina z čeledi hluchavkovitých, pocházející z horských oblastí Střední Ameriky. Je pěstována pro jedlá semínka zvaná chia. Šalvěj...
Kód: 777
Mandle je název pro jádro pecky plodu mandlovníku, druh plodů podobných ořechům rostoucích v subtropech, je příbuzná s meruňkami a broskvoněmi.
Kód: 771
Doplněk stravy. Jitrocel vejčitý (indický) je jednoletá rostlina, druh rodu jitrocel. Je jedním z mála jitrocelů, který nepovažujeme za plevel, nýbrž za léčivku, a je...
Kód: 735
Stránka 1 z 1 -
25 položek celkem