Natural Jihlava
GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje.
Kód: 3555
Kód: 3552
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...
Kód: 2470
Kód: 2399
Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna. Obsahují tedy mimo bílkovin, sacharidů a tuků také vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny.
Kód: 2398
Vhodná na obalování místo běžné strouhanky. Bez lepku.
Kód: 2119
Extrudovaný výrobek. Vhodný na obalování místo běžné strouhanky. Bez lepku.
Kód: 2116
Křupky pohankové Natural Jihlava
Kód: 1653
Stránka 4 z 4 -
89 položek celkem