Wolfberry Černý rybíz sušený mrazem 20 g
Černý rybíz Wolfberry 20 g. O rybízu se někdy hovoří jako o multivitaminových pilulkách. Drobné ovoce s osvěžující kyselkavou chutí je plné vitamínu C, což se nemění ani po usušení mrazem. Tato metoda zachovává aroma, chuť, ale především jeho cenné složky.
Zachraňujeme krabice – pro vás, s láskou.
EKO balení do znovupoužitých kartonu bez zbytečných plastů.
Je zboží momentálně nedostupné?
Klikněte na Hlídat a Tim vám pošle zprávu, jakmile zboží naskladníme. Tlapku na to!
O rybízu se někdy hovoří jako o multivitaminových pilulkách. Drobné ovoce s osvěžující kyselkavou chutí je plné vitamínu C, což se nemění ani po usušení mrazem. Tato metoda zachovává aroma, chuť, ale především jeho cenné složky.
Rybíz je považován za důležitý rostlinný antioxidant. Jeho plody mohou být účinným doplňkem při boji s nachlazením, vylučováním i se střevy. Jsou bohaté na betakaroten, biotin a vitamín E.
Černý rybíz je také zdrojem vápníku, draslíku, železa a manganu, který je dobrý na srdce, nervy i svaly. Obsahuje také karoteny, které se v organismu mění na vitamin A. Nervy může posilňovat obsažený mangan a vitamín B3.
V lidovém léčitelství se rybíz používá především proti zánětům v krku a ústní dutině. Využívá se také k udržování cév a zlepšení průchodnosti krve. Konzumumace se doporučuje při křečových žilách, vysokému krevnímu tlaku nebo hemoroidech.
Kousky ovoce jsou nejdříve prudce zmrazeny. Poté se ovoce umístí do sušárny. Z konzistence ledu přechází voda přímo do fáze vodní páry a sušené ovoce si díky tomu v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, ale i potřebné vitamíny a minerály, které se při jiné metodě sušení ztrácí.br/>
Skladování
Skladujte v suchu a temnu
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 880 kJ/ 210 kcal; Tuky: 1,14 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,13 g; Sacharidy: 31,7 g; z toho cukry: 30,9 g; Vláknina: 35,2 g; Bílkoviny: 6,6 g; Sůl: 0,02 g
Země původu
Německo
Obsah
20g
Rybíz je považován za důležitý rostlinný antioxidant. Jeho plody mohou být účinným doplňkem při boji s nachlazením, vylučováním i se střevy. Jsou bohaté na betakaroten, biotin a vitamín E.
Černý rybíz je také zdrojem vápníku, draslíku, železa a manganu, který je dobrý na srdce, nervy i svaly. Obsahuje také karoteny, které se v organismu mění na vitamin A. Nervy může posilňovat obsažený mangan a vitamín B3.
V lidovém léčitelství se rybíz používá především proti zánětům v krku a ústní dutině. Využívá se také k udržování cév a zlepšení průchodnosti krve. Konzumumace se doporučuje při křečových žilách, vysokému krevnímu tlaku nebo hemoroidech.
Kousky ovoce jsou nejdříve prudce zmrazeny. Poté se ovoce umístí do sušárny. Z konzistence ledu přechází voda přímo do fáze vodní páry a sušené ovoce si díky tomu v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, ale i potřebné vitamíny a minerály, které se při jiné metodě sušení ztrácí.br/>
Skladování
Skladujte v suchu a temnu
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 880 kJ/ 210 kcal; Tuky: 1,14 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,13 g; Sacharidy: 31,7 g; z toho cukry: 30,9 g; Vláknina: 35,2 g; Bílkoviny: 6,6 g; Sůl: 0,02 g
Země původu
Německo
Obsah
20g
Parametry
Země původu | Německo |
Produkty bez alergenů | Bez lepku, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina) |
Doplňkové parametry
Kategorie: | 🌿Zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Značka: | Wolfberry |
EAN: | 8594158037190 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář