Doprava od 59 Kč s EKO balením💚

COUNTRY LIFE cukr třtinový tmavý 500g

6 hodnocení
Značka: Country Life

Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablku a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
Kód: 1990
42 Kč –19 % 34 Kč 68 Kč / 1 kg
COUNTRY LIFE cukr třtinový tmavý 500g
6 hodnocení
Značka: Country Life
eeee
42 Kč –19 %
Je zboží momentálně nedostupné?
Je zboží momentálně nedostupné?
Klikněte na Hlídat a Tim vám pošle zprávu, jakmile zboží naskladníme. Tlapku na to!
4,3 6 hodnocení

Tipy a recepty na použití třtinového cukru:

  • pečení - třtinový cukr slouží dobře k oslazení pečených dezertů
  • krémy - i studené dezerty můžete sladit třtinovým cukrem
  • zmrzlina - zkuste domácí zmrzlinu, pokud potřebujete přisladit, můžete použít třtinový cukr

Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Třtinový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného cukru. Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Tmavší zabarvení můžete použít při obarvování jídel, jeho barva se při použití v jídle projeví.

Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.

 Složení

Cukr třtinový tmavý. Může obsahovat stopy lepku.

Skladování

Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 700 kJ / 400 kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 99,9 g
z toho cukry: 99,9 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0,0 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry
Hmotnost: 0.5 kg
Značka: COUNTRY LIFE
EAN: 8595016502027
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: